Tämä ainutlaatuisen tehokas laite on tarkoitettu vieraiden esineiden poistoon teiden, moottoriteiden ja lentokentän kiitoteiden päällysteistä. FOD*BOSS – laite on kilpailijoitaan merkittävästi tehokkaampi ja saavuttaa paremman tuloksen pienemmillä kustannuksilla.

Tämä laite on kehitetty ja valmistettu päällysteiden pikasiivouksiin vieraista esineistä – roskista, hiekasta, kivistä ja metalliesineistä, jotka saattavat vahingoittaa ajoneuvoja ja lentokoneita. Laitetta menestyksellisesti käytetään Formula-1 kilpailussa.

Etusivu

Mitä asiakkaamme sanovat FOD*BOSS

"FOD * BOSS on jo kerännyt enemmän vieraita esineitä kuin tyhjiö-kirjoita lentokentän sweeper. Todisteita tästä-laatikot vieraita esineitä poistaa kentältä, Dryden. Siellä oli peräti kaksi laatikkoa, myös niitit, paperiliittimet, lanka, jne.FOD*BOSS on halvempi ja helpompi käyttää verrattuna muita keinoja mekaaninen puhdistus."

Johtaja huolto Joukkue NASA  Dryden Research center (USA)

"Zürichin kansainvälinen lentokenttä on käyttänyt FOD * BOSS-laitteen yli kolme vuotta. Tämä laite on tärkeä osa meidän ohjelma puhdistus lentokentän päässä vieraita esineitä, säännöllisesti ja menestyksekkäästi käytetty yhdessä tyhjiö puhdistus koneita alusta ja ilma-aluksen Pysäköinti."

Johtaja lentopaikan huolto Zürich international airport, Sveitsi

"Esittelyn testit FOD * BOSS-perjantai oli erittäin onnistunut. Vain suoritettiin kolme testiä. Kaikki osallistujat sopivat, että FOD * BOSS on keskeinen rooli ylläpitää siisteys ja poistaminen vieraita esineitä... Vaikuttava!"

Kaupallinen Osasto Boeing, long beach, Kalifornia, USA

"FOD*BOSS oli lentokentät saatavilla cleaner lentokentän päässä vieraita esineitä.
Aviation safety Foundation Australia uskoo, että se on tehokas ja kustannustehokas laite development company Aerosweep antanut merkittävän aiheuttamien vahinkojen vähentämiseen vieraita esineitä, ja ne ovat arvoinen saada Todistuksen ilmailun turvallisuutta."

Aviation safety Foundation Australia

meistä

Yrityksemme Kemro Oy on erikoistunut tarjonta ja myynti kemiallisten tuotteiden ja laitteiden kuntoa EU: ssa ja Venäjällä. Olemme virallinen yksinomainen edustajat FOD*BOSS-laitteet Suomessa, ja myös Viro, Latvia, Liettua, Ukraina, Georgia, Moldova.